5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije

Posojilo denarja brez dokumentacije je morda nekoliko utopična ideja, v resnici pa je mogoče kredit najeti z zelo malo dokumentacije. V tem primeru govorimo o osebnem dokumentu in številki bančnega računa, ki je odprt pri kateri koli banki. Vam je ideja všeč? Potem obvezno obiščite mobilno banko in se na lastne oči prepričajte zakaj sodi med najboljše tovrstne banke v EU.

Za omenjen kredit ne boste potrebovali drugega kot izpolnjene tri pogoje. Slovensko državljanstvo, prijavljeno stalno prebivališče v Sloveniji in redne mesečne prihodke na bančni račun, ki ga boste zaupali v vlogi za kredit katero boste izpolnili in oddali preko spleta.

Posojilo denarja brez dokumentacije na spletu

Posojilo denarja brez dokumentacije vendarle ni povsem legitimna opcija, zato pa veseli dejstvo, da je mogoče do posojila priti skoraj brez papirjev. V mobilni banki vam ne bodo preverjali niti kreditne sposobnosti, torej je vseeno, če morda kakšen kredit že odplačujete. Je pa zadeva kljub vsemu popolnoma zakonita in legalna.

S kreditom, ki ga prejmete s strani mobilne banke lahko storite kar vas je volja. Torej, sploh ni nujno, da ga potrošite po željah banke, ampak ga lahko porabite za položnice, stare kredite, avto, kolo, motor ali za karkoli drugega. Kredit je kratko ročni in ne namenski z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Posojilo denarja brez dokumentacije v nekaj minutah

Posojilo denarja brez dokumentacije je lahko urejeno tako zelo hitro, da morda ne boste imeli časa napisati do konca niti nakupovalnega seznama. No ja, ne popolnoma brez dokumentacije, a vendarle le z osebnim dokumentom in številko TR, je to verjeno eden najbolj enostavnih kreditov kar jih obstaja.

Hitri kredit mobilne banke bo urejen tudi brez obiska notarja, iskanja poroka ali kakšne zastavitve, ki si je zagotovo ne bi želeli. Mobilna banka sodi med tiste banke, ki zares malo zahtevajo in nič ne komplicirajo. Ni pomembno katere banke komitent ste in novega računa za ta kredit tudi ne boste potrebovali. Odlično kajne?

Zakaj posojilo denarja brez dokumentacije ni dober signal?

Če vam kdo nudi posojilo denarja brez dokumentacije mora biti to za vas jasen signal, da nekaj ne bo v redu. Vsak posojilodajalec si želi varno urejenega kredita, kar pomeni, da ima o vas nekaj podatkov, ki jih shrani v svojo bazo. Posojila brez papirjev pa navadno nudijo sumljivi ljudje na črnem trgu.

Slednje seveda pomeni velike težave, še posebej kadar gre kaj narobe. Če se boste pri odplačevanju kredita mobilni banki znašli v škripcih, bodite komunikativni in sporočite svojo zadrego. Navadno se vse reči uredijo brez težav, a je pri tem treba priti proaktiven in sodelovati pa se na koncu vse lepo izteče.

Posojilo denarja brez dokumentacije naj ne bo vaša izbira

Posojilo denarja brez dokumentacije naj vas nikar ne premami in raje ostanite na varni strani. Še posebej v primeru, ko veste, da lahko praktično brez težav pridete do kredita na mobilni banki. Kliknite in uporabite kreditni kalkulator za izračun koliko kredita lahko dobite. Obenem boste poznali vse zneske obrokov, kot tudi višino stroškov odobritve.

Naročite kredit kar od doma, iz službe ali pa z dopusta. Popolnoma vseeno je, samo eno izmed naprav z dostopom do spleta potrebujete. Lahko uporabite kar svoj pametni telefon, ki ga imate zagotovo vedno pri sebi. Ko boste omenjeni kredit odplačali, boste lahko naslednjega naročili kar z SMS sporočilom.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.