5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojila

Kam po najugodnejša posojila?

Za začetek se vprašajmo kaj sploh so najugodnejša posojila. Morda si različni ljudje v tej priložnosti postrežejo z različnimi odgovori, a dejstvo je sledeče. Zagotovo so najugodnejša posojila tista, ki jih lahko dobite pod najbolj ugodnimi pogoji zase.

Tudi to si lahko vsakdo razlaga po svoje, a če povzamemo neko skupno misel, bi rekli, da v tem primeru zmaga storitev sama. To pomeni, da so posojila dostopna množici pod ugodnimi pogoji in brez nepotrebnih in nelogičnih omejitev.

Najhitrejša posojila na spletu

Ker se nam v življenju tako rekoč vse dogaja precej hitro, želimo da se tudi v naš prid zadeve odvijajo hitro. Ker to žal velikokrat ne drži, pa lahko danes rečemo, da je možno hitro priti vsaj do posojila. Še najhitreje kar preko spleta in na ta način v naši mobilni banki.

Ta sodi v sam vrh EU tovrstne ponudbe, saj s svojimi minimalnimi pogoji in odprtostjo ostaja dostopna praktično za vse. V Sloveniji je tako za najem posojila pri nas dovolj, da ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in imate redne prilive.

Do posojila brez dokumentacije?

Na prvi pogled je zares videti tako, a dejstvo je, da za pridobitev posojila pri nas resnično ne boste potrebovali kaj dosti več. Tako boste pri izpolnjevanju vloge na spletu potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne prilive.

Na vse ostalo na kar ste bili vajeni drugje; potrdilo delodajalca, notarska overitev, porok in drugo, lahko pozabite. Ob vsem tem, pa boste do posojila prišli še ekspresno hitro in dejansko od koderkoli si boste zaželeli. Celo iz postelje, če bo takšna vaša volja.

Posojila iz postelje?

Se sliši neverjetno? Pa niti ni tako zelo, ko vam enkrat povemo, da za najem posojila pri nas ne boste potrebovali hoditi na banko, v službo ali kamorkoli drugam. Potrebovali boste samo svoj pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik ter povezavo do spleta.

Potem, ko boste obiskali našo spletno banko, boste za izračun posojila uporabili naš kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli višino želenega posojila in izbrali število obrokov v katerih želite posojilo odplačati. Teh boste imeli na voljo do 12. Kreditni kalkulator vam bo nato transparentno predstavil vse zajete stroške in vaša odločitev bo v trenutku lažja.

Do posojila tako hitro?

Res je. Zdi se hitro, a hitro tudi je. Enostavno boste sledili korakom pri oddaji vloge, vnesli zahtevane podatke in poslali vlogo v pregled naši službi za posojila. Ta jo bo preverila in potrdila v kolikor bo vse v redu, denar pa boste na svoj račun prejeli že po 15-ih minutah od potrditve.

Hitro kajne? Morda v določenih primerih traja malce dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Tudi na voljo smo vam 24 ur, saj delujemo na spletu, splet pa živi ves čas. Tako boste lahko do posojila prišli v kateremkoli trenutku se vam bo zahotelo in predvsem od koderkoli.

Posojila brez nepotrebnih komplikacij

Ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, ali vas pošiljali po papirje k delodajalcu, niti kam drugam. Prav tako vam na noben način ne bomo pogojevali za kaj lahko porabite denar, ki ga boste prejeli na račun posojila. Profesionalno, pošteno in hitro!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.