5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo Maribor

Posojilo Maribor?

Zakaj bi danes sploh še iskali tako omejeno, da bi vas zanimalo samo posojilo Maribor, Ljubljana in podobno? V teh časih, ko je močno razvejan internet in se praktično vse storitve že lahko opravijo na daljavo, je na ta način seveda mogoče najeti tudi kredit. Se sprašujete kje in kako? Na mobilni banki.

Pri čemer pa drugega kot računalnik, prenosnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta, ne potrebujete. Kar se papirjev tiče prav tako ne bo težavo. Osnovni osebni dokument in številka tekočega računa katere koli banke bosta dovolj. Brez potrdila o zaposlitvi ali kakih drugih dokumentov. Ne bo vam treba niti k notarju.

Za posojilo Maribor ni nobene potrebe

Kot vidite, ne igra vloge ali bo to posojilo Maribor, ali boste kredit najeli v kakem drugem mestu. Vseeno je četudi ste v tujini. Vse boste opravili na daljavo, preko spleta in brez fizičnega obiska banke. Torej tudi s potovanja ali z dopusta. Koliko lahko dobite pa preverite kar preko spletne strani mobilne banke.

In sicer tako, da uporabite njihov kreditni kalkulator, ki vam bo vse natančne zneske transparentno izpisal ob vnosu dveh ključnih podatkov. Zneska kredita in pa števila mesečnih obrokov. Teh lahko izberete do 12, kar pomeni, da gre za hitri kratko ročni kredit, ki vam verjetno ne bo povzročal preglavic.

Imate posojilo Maribor?

Posojilo Maribor, krediti Ljubljana, Celje, kjerkoli ste morda najeli kredit, ga lahko z naslednjim odplačate in s preostankom denarja kupite ali plačate kar potrebujete. Na mobilni banki najprej preverite svoje možnosti, potem pa lahko že v nekaj minutah kredit tudi naročite. V le nekaj klikih bo denar kmalu na poti na vaš račun.

Ko je vloga s strani banke namreč potrjena sledi še hitro izplačilo do katerega navadno pride že v naslednjih 15-ih minutah od potrditve ali najkasneje v roku 24-ih ur. Na ta način bo denar pri vas kot bi mignili in na razpolago za karkoli potrebujete. S porabo namreč ne boste omejeni in boste lahko plačali zapadle položnice, pripravili avtomobil na novo sezono ali pa si privoščili kaj lepega.

Posojilo Maribor in konkurenca

Če vam po glavi hodi posojilo Maribor, pomislite še na druge ponudbe in opravite nekaj primerjav. Sploh ni nujno, da boste enako zadovoljni z določenim kreditom kot drugi. Morda pa imate popolnoma druge želje in potrebe. Če želite enostaven hitri kredit brez komplikacij, vam bo pri tem mobilna banka v veliko pomoč.

Poleg minimalno dokumentacije ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, to pa pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v vaš Sisbon. Prav ta korak je navadno ključen, ko se banke odločajo ali vam bodo posojilo odobrile ali ne. Mobilna banka ne komplicira, ampak je na voljo vsem v vsakem trenutku.

Posojilo Maribor in pogoji

Ne glede na to kakšni so pogoji za posojilo Maribor ali kje drugje, je pri mobilni banki dokaj enostavno. Imeti bo treba državljanstvo Republike Slovenije, biti prijavljen v Sloveniji na stalnem naslovu in na bančni račun prejemati redne mesečne prihodke. To so edini trije pogoji. Niti potrdila o zaposlitvi ne rabite.

Kredit boste uredili super hitro, od koderkoli, pa še izplačan bo bliskovito hitro. Ko boste svoj prvi kredit na mobilni banki enkrat odplačali, boste lahko naslednjega najeli še hitreje in bolj enostavno. Vpisani v sistem banke, kot preverjen uporabnik boste le poslali SMS sporočilo, denar pa bo kmalu na vašem računu.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.