5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentsko posojilo

Kam po študentsko posojilo?

Študentje imajo navadno kar nekaj bonitet, a so na določenih ravneh tudi prikrajšani. Tako na primer, študent ki ob študiju pridno dela, težko zares zasluži dovolj za čisto vse kar v življenju potrebuje. Najemnine so drage, potem so tu še stroški in hrana, za kaj več pa že težko ostane.

Kako potem opraviti nakup računalnika, avtomobila, morda kaj lepega zase? Zdaj je mogoče tudi to in sicer vam bo pri tem v pomoč študentsko posojilo. Če se sprašujete kam ponj, potem ste na pravem naslovu. V naši mobilni banki boste zagotovo dobili tisto kar iščete.

Prava mobilna banka za študentsko posojilo

Smo spletna mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU tovrstnih storitev in ve kako pomembno je ponuditi svoje usluge prav vsem ljudem, ki pridno delajo in služijo denar. Ker smo mobilni, pomeni da pridemo k vam. Ne bo vam potrebno hoditi na banko niti ne kam drugam.

Študentje imajo veliko obveznosti. Študirajo, ob tem pa še delajo, zato jim je pomembna prav vsaka prosta ura. Študentsko posojilo boste tako lahko najeli kar preko spleta, brez kakšnih pretiranih kolobocij z dokumentacijo in izpolnjevanjem zahtevnih pogojev.

Za študentsko posojilo potrebujete naslednje

Če ste se zbali, da ne boste zadovoljili kakšnih zahtevnih pogojev za študentsko posojilo, vas lahko takoj pomirimo. Zanj boste pri nas potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prilive od vašega študentskega dela.

Od vas ne bomo zahtevali ničesar drugega. Ne potrdila delodajalca, ne kakšnega notarskega podpisa. Ob tem pa boste za oddajo vloge potrebovali samo še svoj pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik in dostop do spleta. Vlogo tako lahko oddate praktično od kjerkoli in tudi kadarkoli.

Študentsko posojilo dosegljivo 24 ur na dan

Če komu, potem je mladini jasno, da danes pravzaprav vse poteka preko spleta, kjer se dogaja 24 ur na dan. Enako, 24 ur na dan pa vam je na voljo tudi dostop do naše mobilne banke, kjer boste oddali vlogo za svoje študentsko posojilo. Za začetek si boste lahko pomagali s kreditnim kalkulatorjem, ki vam bo predstavil vse potrebne informacije.

Vnesli boste znesek želenega posojila, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili, ali vam je izračun po godu. Pa kar brez strahu. Smo profesionalni in povsem transparentni. Ničesar ne skrivamo v drobnem tisku in želimo, da so naše stranke zadovoljne. Kajti le zadovoljni se še kdaj vrnejo.

Študentsko posojilo v nekaj minutah

Kot rečeno, na spletu se dogaja ves dan in vse skupaj se dogaja zelo hitro. Enako hiter je tudi postopek za vaše študentsko posojilo. Z nekaj kliki boste izpolnili in oddali vlogo, ki jo bo naša finančna služba skrbno pregledala in odobrila, če bo vse tako kot mora biti.

V tem primeru boste imeli denar na svojem računu že po 15-ih minutah, vsekakor pa vsaj v roku 24-ih ur. Verjetno v obeh primerih dovolj hitro, da boste svoj denar porabili za tisto kar si želite. Tako je, ne bomo vam pogojevali kje in za kaj lahko ta denar potrošite. Ne čakajte več, vaše študentsko posojilo imate na dosegu rok!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.