5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ugodni krediti

Kaj so ugodni krediti in kako do njih?

Ko slišimo besedno zvezo »ugodni krediti«, navadno pomislimo na to, da ne obstajajo. A potrebno se je vprašati kaj sploh so ugodni krediti in kako oceniti njihovo ugodnost. Dejstvo je, da tako kot nič na svetu, tudi krediti niso zastonj. A kredit se od kredita razlikuje po več plateh.

In prav to, kako se med seboj razlikujejo, nas pripelje do tega, da je nek kredit ugoden, spet drugi pa malo manj. Tokrat vam bomo zaupali kako do tistih prvih, ki vam bodo pokrili registracijo ali servis avtomobila, morda polepšali dom, ali pa razveselili partnerja in družino.

Ugodni krediti tudi na spletu

Pa razčistimo nekaj okoli tega kaj so to ugodni hitri krediti. Med ugodne kredite lahko verjetno štejemo tiste, ki nimajo pretirano visokih obresti. Pa seveda tiste, katerih stroški odobritve so znosni in primerljivi z drugimi. Ampak, ali je zares vse skupaj zgolj v domeni kaj je »poceni« in kaj ne?

Lahko bi rekli, da so ugodni krediti tudi tisti za katere vam ni potrebno prevoziti in prehoditi več kilometrov. Morda celo potovati iz enega konca države na drugega. Pa takšni za katere ni potrebno prositi v kadrovski službi naj vam vendarle že potrdijo in izdajo potrebna potrdila o zaposlitvi.

Tudi tako ugodni krediti obstajajo ja

Če se sprašujete kje, vam takoj povemo. Na spletu. Tam se nahaja tudi naša mobilna banka, ki v svoji branži sodi med vodilne v EU in se ponaša s kupom zadovoljnih strank in ogromno referencami glede storitev posojilništva. Svojo storitev smo popeljali na nek precej višji nivo.

Prav to pa nam omogoča, da so v naši ponudbi lahko tako zelo ugodni krediti. Splet je pocenil marsikatero storitev in tudi v našem primeru je tako. Ob tem pa boste vse skupaj lahko opravili kar od doma. V copatih in pižami, če želite. V roke vzemite svoj pametni telefon in potegnite iz denarnice osebni dokument, ter bančno kartico.

Ugodni krediti brez papirjev?

Ne povsem, a zelo blizu tega. Kot vidite so pri nas na voljo zares ugodni krediti. Za najem kredita vam ne bo potrebno hoditi v službo k delodajalcu, na banko ali k notarju. Vse boste opravili z nekaj enostavnimi kliki na telefonu ali računalniku. Za nas je pomembno le, da na tekoči račun prejemate redne prilive in boste svoje mesečne obveznosti lahko redno poravnavali.

Kljub vsej tej enostavnosti, pa kredit pri nas zadovoljuje vsem zahtevanim zakonom v Republiki Sloveniji, kjer lahko njeni državljani tako zelo enostavno pridejo do denarja za poplačilo odprtih dolgov, nakup opreme za stanovanje, televizije, daril in tako dalje.

Ugodni krediti v enem dnevu

Res je, dobrih novic še kar ni konec. Ne le, da za najem kredita pri nas ne boste potrebovali veliko dokumentacije, tega vam bomo na vaš izplačali še isti dan. Navadno že kar po 15-ih minutah od trenutka uspešno oddane in potrjene vloge za kredit.

To pa so ugodni krediti kajne?! V veliko pomoč vam bo tudi kreditni kalkulator na spletni strani, kjer lahko izberete dobo odplačila do 12 mesečnih obrokov in preverite ali vam končni izračun ustreza. Ne pozabite, na voljo smo vam 24 ur na dan!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.