5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Finančna posojila

Finančna posojila so namenjena širokemu krogu ljudi, ki imajo različne finančne potrebe in cilje. Posojila so na voljo posameznikom, družinam in podjetjem, ki si želijo pridobiti dodatna sredstva za različne namene. Posamezniki lahko najamejo posojila za nakup stanovanja, avtomobila, izobraževanje ali pa preprosto za kritje nepredvidenih stroškov.

Če potrebujete nekaj denarja zares na hitro vam lahko pri tem močno pomaga mobilna banka s svojimi hitrimi krediti, ki se jih uredi kar preko spleta. Torej, brez obiska banke, čakanja in iskanja celotne dokumentacije. Potrebujete le dva dokumenta, in sicer, osebnega in pa številko bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke, kar je eden izmed le treh pogojev.

Družine lahko uporabijo finančna posojila za financiranje domačih projektov, kot so prenova doma ali dopust. Podjetja pa se pogosto odločajo za posojila, da financirajo svojo rast, nakup opreme ali zagotovijo druga sredstva. Raznolikost ponudb posojil omogoča posameznikom in organizacijam, da izberejo pravo rešitev glede na svoje potrebe in finančne cilje.

Če ste se doma znašli v težavah in se vam je pokvarila bela tehnika, morda je treba stanovanje preurediti ali pa bi kupili zgolj nekaj novega in lepega, bo mobilna banka pravi naslov za to. Hitri kredit, ki ga boste najeli na tej banki je ne namenski in ga lahko porabite po svoje.

Na trgu obstajajo raznolika finančna posojila, ki ustrezajo različnim finančnim potrebam posameznikov in podjetij. Med najpogostejšimi vrstami posojil so osebna posojila, ki so namenjena posameznikom za različne osebne izdatke. Stanovanjska posojila so usmerjena v financiranje nakupa ali izgradnjo nepremičnin, medtem ko avtomobilski krediti omogočajo financiranje nakupa vozil.

Če potrebujete hitro osebno posojilo, se obrnite na mobilno banko. Poleg rednih mesečnih prihodkov vam ostaneta le še dva pogoja. Slovensko državljanstvo in stalni naslov bivanja v Sloveniji. Nič drugega ne bodo zahtevali od vas, ko boste preko spleta izpolnjevali kreditno vlogo. Kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, ki ima dostop do spleta.

Poleg tega poznamo tudi finančna posojila za študente za financiranje izobraževanja, kreditne kartice za kratkoročna nakupovanja in hitra posojila, ki zagotavljajo hitro likvidnost v nujnih primerih. Izbira med različnimi vrstami posojil omogoča prilagodljivost glede na specifične potrebe posameznikov in podjetij. V mobilni banki dobijo posojilo tudi upokojenci pod določenimi pogoji.

Kakšni so ti pogoji preverite s klikom na povezavo v tem članku in na spletni strani preberite kaj vse vam nudi. Tam lahko uporabite tudi kreditni kalkulator, ki bo potreboval samo znesek kredita in število obrokov pa vam bo že predstavil izračun kredita z vsemi stroški vred. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Da so za nekoga finančna posojila ugodna ne pomeni samo nizkih obresti, pač pa tudi samo pot, ki do odobritve kredita vodi. Na mobilni banki do kredita pridete brez notarja, poroka, zastavitve in celo brez potrdila o zaposlitvi. Čeprav je vse to super, pa še bolj navduši informacija, da mobilna banka ne preverja vaše bonitete.

To pomeni, da ni vpogleda v Sisbon in na ta način niti preverjanja vaše kreditne sposobnosti. Mirno lahko zaključimo, da boste do posojila prišli v le nekaj minutah, brez težav in predvsem enostavno iz udobja lastnega doma. Po odobritvi bo denar navadno nakazan na vaš račun že v dobrih 15-ih minutah do 24-ih ur.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.