5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila

Gotovinska posojila

Vsak posameznik se v življenju sreča z nepričakovanimi finančnimi izzivi, kjer lahko gotovinska posojila predstavljajo rešitev. Gre za enostaven in hitro dostopen vir financiranja, ki omogoča kreditojemalcem, da pokrijejo izredne stroške ali uresničijo svoje načrte brez dolgotrajnih postopkov. Takšno hitro posojilo pa danes lahko najame že skorajda vsak.

Vsaj za mobilno banko velja tako, da lahko za kredit zaprosijo slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki na bančni račun. Našteti so vsi trije pogoji, ki so hkrati tudi edini, ki jih ta banka ima za vas. In še nekaj. Obisk banke ne bo potreben. Samo preko spleta.

Zakaj se odločiti za gotovinska posojila?

Eden od glavnih razlogov, da se posamezniki odločajo za gotovinska posojila, je hitra odobritev in minimalna administracija. Brez potrebe po dodatnih zavarovanjih ali natančno določenih namenih uporabe, to posojilo prinaša finančno svobodo in fleksibilnost. v primeru mobilne banke gre res za minimalno dokumentacije in le nekaj minut za naročilo kredita.

Tudi izplačilo po odobritvi je zelo hitro in do njega navadno pride že v 15-ih minutah, najkasneje pa tja do 24 ur. Denar, ki ga prejmete na bančni račun je vaš in ga lahko uporabite kakorkoli želite. Za nakup avtomobila, opreme, servis, zamenjavo pohištva ali pa za dopust v toplih krajih.

Gotovinska posojila so osnova kreditiranja

V svetu osebnih financ so gotovinska posojila ena najpogostejših oblik kreditiranja. Gre za univerzalno obliko posojila, ki jo posamezniki najpogosteje uporabljajo za financiranje različnih potreb, od nepričakovanih stroškov do dopusta ali izboljšanja doma. Hitri kredit na mobilni banki je enostaven in vam omogoča upravljanje z gotovino.

Do kredita boste tako prišli le z osebnim dokumentom in številko TR, pri čemer pa velja dodati, da namesto obiska banke v roke vzamete računalnik, tablico ali pametni telefon. Pa bodite brez skrbi, saj ni potrebno nikakršno posebno znanje uporabe posebnih aplikacij ali spletnih orodij. Na spletni strani mobilne banke pa boste naredili še izračun kredita.

Izračun za gotovinska posojila

Izračun za gotovinska posojila je ključen korak pri odločitvi za najem kredita. Ponudniki posojil upoštevajo več dejavnikov pri določanju višine posojila, obrestnih mer in pogojev odplačevanja. Prvi korak v postopku je vnos podatkov, ki vključujejo višino želenega posojila, želeni rok odplačevanja ter trenutno finančno situacijo prosilca. Na mobilni banki je izračun zelo preprost.

Za vas so tam pripravili kreditni kalkulator, ki od vas potrebuje samo dva podatka za izračun kredita. Vanj vpišete ali vnesete samo znesek, ki si ga želite in pa do 12 mesečnih obrokov, nakar steče izračun. Ta je v trenutku pred vami in vas informira o vseh zneskih, tudi o stroških.

Gotovinska posojila in kreditna sposobnost

Navadno se za gotovinska posojila izvede ocena kreditne sposobnosti posameznika, ki upošteva njegov kreditni zgodovinski zapis, dohodek ter druge obveznosti. Na podlagi teh informacij se določi obrestna mera, ki lahko variira glede na tveganje za posojilodajalca. Končni izračun vključuje tudi morebitne stroške odobritve posojila in druge administrativne pristojbine.

Na mobilni banki vaše kreditne sposobnosti ne preverjajo in vas ne pošiljajo niti k notarju ali kam drugam. Še več, za omenjen hitri kredit ne rabite niti potrdila o zaposlitvi ter nobene druge dokumentacije, ki je morda nekaj običajnega na drugih bankah. Mobilna banka je posebna in sodi med najboljše takšne banke v EU.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.