5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit izračun

Potrebujete hitri kredit izračun?

Hitri kredit izračun je orodje, ki omogoča posameznikom hitro oceno stroškov in pogojev kredita. Ta izračun običajno zajema mesečne obroke, skupne stroške kredita, obrestne mere in morebitne druge pristojbine. Gre za učinkovito sredstvo za pridobivanje osnovnih informacij pred uradnim postopkom najema kredita. Sedaj lahko zelo enostavno do izračuna pridete tudi na spletu.

Še posebej mobilna banka se pri tem izkaže z enostavnim kreditnim kalkulatorjem v katerega je potrebno vnesti le znesek kredita in izbrati število obrokov, ki jih je na voljo največ 12. Hitri kredit preko spleta je tam urejen in izplačan v zgolj nekaj minutah, na daljavo, lahko tudi od doma.

Hitri kredit izračun na spletu

Večina bank in finančnih institucij ponuja spletne kalkulatorje za hitri kredit izračun. Ti kalkulatorji so enostavni za uporabo, saj zahtevajo le osnovne podatke, kot so znesek kredita, obrestna mera in obdobje odplačevanja. Po vnosu teh informacij kalkulator takoj generira rezultate, ki omogočajo posamezniku, da hitro oceni finančne obveznosti.

Kot rečeno, pri mobilni banki boste rabili samo dva podatka. In enako velja za dokumentacijo. Prav tako dva dokumenta. Samo osebnega in številko bančnega računa na katerega prejemate redne mesečne prilive. Poleg tega ostaneta samo še dva pogoja, in sicer slovensko državljanstvo in stalni naslov prijavljen v Republiki Sloveniji. Izpolnjujete te minimalne pogoje?

Hitri kredit izračun in prednosti

Eden od glavnih razlogov, da se hitri kredit izračun še posebej izkaže je časovna učinkovitost. Posamezniki lahko v nekaj minutah dobijo informacije o tem, koliko bi znašali mesečni obroki in skupni stroški kredita. To jim omogoča, da hitro primerjajo različne možnosti in se odločijo, ali je določen kredit primeren za njihove potrebe.

V nekaj minutah pa bodo stranke mobilne banke prejele tudi kredit. To verjetno težko reče vsaka banka ali posojilnica, a dejstvo je, da boste s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona v le nekaj klikih izpolnili vlogo za kredit, jo oddali in s tem bo vaše delo končano. Sledi pregled, odobritev in izplačilo.

Prilagodljiv hitri kredit izračun

Hitri kredit izračun je prilagodljiv in omogoča posameznikom, da eksperimentirajo s različnimi scenariji. Lahko preizkusijo različne zneske kredita, obdobja odplačevanja ali obrestne mere, da bi videli, kako bi se to odražalo v njihovih finančnih obveznostih. Prilagodljivost izračunov pomaga posameznikom najti najboljšo možnost glede na njihove specifične potrebe.

Kredit, ki ga boste pridobili na mobilni banki, brez enega samega obiska banke, boste lahko porabili za prav vse kar si želite, saj ni namenski. Poleg tega velja opomniti, da za naročilo kredita ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca o redni zaposlitvi, prav tako pa banka ne bo preverila vaše kreditne sposobnosti v Sisbon.

Hitri kredit izračun info

Za hitri kredit izračun so informacije ključne za premišljene finančne odločitve. Posamezniki, ki imajo jasno predstavo o stroških in pogojih kredita, so bolje opremljeni za sprejemanje odločitev o najemu kredita. Hitri kreditni izračun je zato prvi korak k finančni odgovornosti in varnosti. Na mobilni banki boste o vsem obveščeni že na začetku.

Torej preden se boste odločili oddati vlogo za kredit, boste imeli pred seboj popoln izračun, ki bo na transparenten način prikazal tudi zajete stroške kredita kot seveda višino posameznih obrokov. Na mobilni banki vam ne bo treba odpirati novega računa, posojilo pa boste lahko dobili tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.