5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Koliko kredita lahko dobim

Koliko kredita lahko dobim na spletu?

Včasih je kriva slaba sreča, kakšna okvara, drugič pa prijetnejši razlogi kot so; praznovanja, obdarovanja, nekaj za dušo, dopust in podobno. A za kaj točno? Hja, za to, da se vprašate »koliko kredita lahko dobim«. Navadno je žal tako, da dodatni stroški (poleg rednih) pač nimajo zaledja v trenutnem finančnem stanju.

In takrat človek pomisli na kredit, ter kako priti do njega. Zaposlene osebe z rednimi prilivi žal vse prevečkrat ne zaslužijo dovolj, da bi si poleg osnovnih reči potrebnih za življenje, lahko privoščile še kaj dosti več. A brez lepih reči, brez da bi se tu in tam pocrkljali, storili nekaj za dušo, bi bilo življenje precej turobno.

Se tudi vi sprašujete koliko kredita lahko dobim?

To je v največji meri odvisno od vaših prilivov in zmožnosti odplačevanja. A kljub temu, da ste iz drugih bank vajeni določenih pogojev, boste v naši mobilni banki verjetno precej pozitivno presenečeni. Od trenutka, ko se vprašate koliko kredita lahko dobim, pa do trenutka, ko bo denar na vašem računu lahko mine zelo malo časa.

Do zneska lahko pridete povsem enostavno in sicer z uporabo našega kreditnega kalkulatorja na spletni strani. Vanj boste namreč vnesli želen znesek kredita, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili ali vam izračun ustreza. V tem primeru, boste z nekaj nadaljnjimi kliki oddali vlogo za hitri kredit, ki bo nakazan še isti dan, največkrat pa že po 15-ih minutah od potrditve.

Koliko kredita lahko dobim če ga že imam

Čeprav ste morda kje drugje naleteli na negativen odgovor zaradi tega, ker en kredit že imate, boste pri nas znova pozitivno presenečeni. Čeprav morda že odplačujete en kredit, to ne pomeni, da pri nas ne morete dobiti še enega. V kolikor vam to dopuščajo vaši mesečni prilivi, mi ne vidimo težav.

Če se torej sprašujete … koliko kredita lahko dobim če ga že imam, … bo najbolje, da to preverite iz prve roke. Kliknite na našo spletno stran, opravite izračun in oddajte vlogo za kredit. Ob tem vam lahko sporočimo še eno dobro novico. Za kredit ne boste potrebovali tone dokumentacije.

Koliko kredita lahko dobim brez papirjev?

Nismo rekli, da brez dokumentov, vsekakor pa z minimalno papirji kolikor je le mogoče, da smo skladni z zakonom in zavarujemo tako sebe kot vas. Za najem kredita pri nas boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive.

Vprašanje koliko kredita lahko dobim, tako počasi dobiva končno sliko in odgovor. Verjamemo, da boste s storitvijo naše mobilne banke zadovoljni, tako kot so bili tudi tisoči pred vami. Sodimo namreč v sam vrh EU teh storitev, zato v vaše zadovoljstvo z nami sploh ne dvomimo.

Koliko kredita lahko dobim že danes?

Odgovor na to vprašanje je povsem enostaven. Tako kot smo predhodno omenili, najbolje in najhitreje bo, če preverite kar iz prve roke na naši spletni strani. Uporabite kreditni kalkulator in si odgovorite na vprašanje »koliko kredita lahko dobim« še danes!

Na voljo smo vam 24 ur na dan, izplačila kreditov za potrjene oddane vloge pa so izvedena še isti dan. Smo profesionalci, delujemo skladno z zakonom in upoštevamo dobro prakso pri sodelovanju z našimi strankami.

Dobrodošli v naši spletni, mobilni banki!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.