5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zakaj ob najemu kredita potrebujem poroštvo

Kdo je porok?

V svetu kreditiranja in finančnega poslovanja večkrat zasledimo besedo porok. Kdo je je to in zakaj ga potrebujemo? Poroka namreč ne potrebujemo pri vsakem kreditu. In ne gre zgolj za kredit. Včasih ga moramo imeti tudi za plačilo nakupa na obroke v trgovini s tehnično ali drugo opremo. Toda zakaj?

Gre za situacijo, ko sami s svojim finančnim stanjem in plačo ne moremo garantirati za plačevanje obrokov pod pogoji, ki jih je zastavil prodajalec. V tem primeru moramo pripeljati poroka, ki je lahko družinski član ali prijatelj, ki bo s svojim premoženjem jamčil za nas. To pa seveda ni tako zelo enostavno.

Porok ima lahko težave

Povsem lahko se zgodi, da gre vaš prijatelj za poroka pri nekem nakupu na obroke ali najemu kredita, potem pa se zgodi, da kredita na neki točki niste sposobni več plačevati. Recimo, da vmes izgubite službo. Kaj se zgodi takrat. Vaš prijatelj, ki je porok pri vašem kreditu bo moral odplačevati kredit namesto vas.

Zelo slabo zanj, a tu ne bo mogel ničesar ukreniti. Gre za situacije v katerih se lomijo prijateljstva in razdirajo družinske vezi. S tem vedenjem je bolje poiskati banko kjer za kredit ne boste potrebovali poroštva. Vsekakor pa si privoščite le kredit ali nakup na obroke, ki ga lahko odplačujete.

Kdaj porok ni potreben?

K sreči poroka ne boste potrebovali vedno. Če imate solidno plačo in ne najemate previsokega kredita, porok ne bo potreben. Gre za dodatno varovalko banke, ki se želi na ta način zavarovati pred morebitnim neplačevanjem z vaše strani. Če se vam zgodi kakšna tragedija bo banka poplačana s strani zavarovanja pri zavarovalnici.

V primeru, da izgubite službo pa to seveda ne bo šlo. Zato gre razumeti banke in trgovce, da vsakomur pač ne odobrijo kredita. Ali ste sposobni plačevati ali ne, preverijo v sistemu Sisbon, ki jim je dostopen preko spleta. Tam hitro ocenijo vašo finančno sliko in preverijo kreditno sposobnost.

Porok naj ne bo vaš izgovor

Če boste v svojem finančnem poslovanju na neki točki potrebovali poroka si zabičajte, da tega ne smete podcenjevati. Porok bo za vas zastavil svoje ime in premoženje kar pomeni, da ga lahko z neustreznim vedenjem spravite v hude težave, ki si jih resnično ne zasluži. Takšna oseba vam mora 100% zaupati.

Ne glede na to za kakšen nakup ali posojilo gre, boste vedno morali misliti še nanj. Morda so boljša izbira hitri krediti pri katerih poroka ne potrebujete. Seveda obstajajo tudi takšni krediti, zato pred najemom dobro preverite konkurenco na tem področju in pogoje. Najemite zgolj kredit, ki ga boste lahko odplačevali.

Zakaj je slabo biti porok?

Pa obrnimo situacijo in vprašajmo ali ste vi sami nekomu pripravljeni biti porok? Verjetno zelo težko, saj to pomeni, da je lahko v nekem trenutku ogrožen vaš prihodek. Nenadoma se lahko pripeti, da boste morali vsak mesec za nekoga drugega plačevati mesečni obrok kredita. Tega si seveda ne želite.

V tem pogledu boste našli sto in en izgovor zakaj si ne želite biti v takšni situaciji. In ne, ne gre za to, da nočete pomagati. Situacija je lahko zares zoprna. V poroštvo za drugo osebo se podajte zgolj v primeru, ko ste popolnoma prepričani, da bo ta oseba lahko plačevala svoje obveznosti ali pa v primeru, da ste opora svojemu partnerju.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.