5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit

Vas je »izmučil« stanovanjski kredit?

Nakup stanovanja je velik dogodek in prelomnica za vsakega med nami. Gre za pomemben korak naprej v našem življenju, saj se s svojim stanovanjem končno zares osamosvojimo. Na žalost pa nakup stanovanja ni tako zelo enostavno, saj večina med nami ne premore toliko denarnih sredstev, da bi bilo to povsem samoumevno.

Takrat nas večina zaprosi za stanovanjski kredit in če imamo srečo, je odobren in naša pravljica se lahko prične. A ob tem življenje teče dalje. Še vedno so nad nami ostali stroški in računi, ki se neusmiljeno nabirajo na mizi. Hrana, elektrika, šolanje, avtomobil, oprema, bela tehnika in še bi lahko naštevali. Pa do česa lepega še prišli nismo.

A novega posojila ne dobite ker imate stanovanjski kredit

Banke so v tem primeru precej neusmiljene in zelo nerade podelijo še kakšno posojilo v kolikor ima stranka že stanovanjski kredit. Kljub temu, pa denar potrebujete in to precej hitro. Kaj sedaj? K sreči obstaja rešitev in odgovor tudi na to vprašanje.

Po kredit lahko pridete k nam. Smo mobilna banka z veliko izkušnjami in referencami, ki nas uvrščajo v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev. Poslujemo preko spleta in smo na voljo vsem državljanom in državljankam Republike Slovenije s stalnim prebivališčem tukaj.

Nič hudega če že imate stanovanjski kredit

Vaš stanovanjski kredit za nas ni ovira. V resnici nam je pomembno zgolj, da lahko oba redno odplačujete brez težav. Če imate dovolj visoke prilive, ne vidimo problema in ovire, da vam ne bi šli nasproti. Morda ste stanovanjski kredit v celoti porabili za nakup stanovanja, pa vam je nekaj malega zmanjkalo za opremo po svoji izbiri.

Ali pa potrebujete denar za nekaj povsem drugega, sploh ni pomembno saj vas o tem ne bomo spraševali. Prav tako ne bomo v nobeni točki pogojevali kje lahko denar iz našega posojila zapravite. Verjamemo, da vam lahko ponudimo zelo sprejemljive pogoje za najem kredita.

Obroki za stanovanjski kredit dopuščajo razliko

Če navkljub plačevanju obrokov za svoj stanovanjski kredit, vaše finančno stanje še vedno omogoča določene obremenitve, potem ste pri nas nadvse dobrodošli. Navdušili vas bomo s svojo dostopnostjo, izjemnimi pogoji in hitrostjo obdelave vaše vloge.

Ker vse skupaj poteka preko spleta, smo za vas dosegljivi 24 ur na dan. V tem času lahko kadarkoli obiščete našo mobilno banko, izpolnite vlogo in zaprosite za kredit. Ko bo ta enkrat uspešno oddana in pregledana z naše strani, lahko denar pričakujete na svojem računu že po 15-ih minutah. V posameznih primerih pa izplačilo traja največ 24 ur.

Enostavnejše kot stanovanjski kredit

Če ste bili vajeni za stanovanjski kredit prehoditi in prevoziti kilometre, obiskati več bank in poslovalnic, ter nabirati kupe dokumentacije, vam tega pri nas ne bo treba. Za kredit pri nas ne boste potrebovali niti potrdila delodajalca, ali overitve pri notarju, niti kakšnega poroka.

Vse kar bomo zahtevali od vas bosta osebni dokument in številka tekočega računa. Potrebovali boste samo še računalnik in dostop do spleta, ali pa boste vse skupaj uredili kar s pomočjo pametnega mobilnega telefona. Tako zelo enostavno, da gre še bolj zelo težko.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.