5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Ferratum krediti

Seveda, tukaj je pet podnaslovov na temo Ferratum krediti:

Ferratum krediti so postali priljubljena izbira med ljudmi, ki potrebujejo hitro finančno pomoč. V tem članku bomo raziskali različne vidike teh kreditov, da boste lahko bolje razumeli, kaj ponujajo in kako delujejo. Najprej bomo pogledali, kaj so posojila podjetja Ferratum in kako delujejo, saj je pomembno vedeti, kakšne vrste finančnega produkta se odločate uporabiti.

Nato bomo preučili prednosti in slabosti Ferratum kreditov, da bi lahko ocenili, ali so prava izbira za vas. V naslednjem koraku bomo podrobno opisali, kako pridobiti Ferratum kredit korak za korakom, kar vam bo pomagalo pri pripravi in oddaji vloge. Poleg tega bomo pregledali pogoje za odobritev Ferratum kreditov, da boste vedeli, kaj pričakovati in kako se pripraviti. Vse te informacije vam bodo pomagale pri sprejemanju informirane odločitve glede uporabe Ferratum kreditov.

Kaj so Ferratum krediti in kako delujejo?

Ferratum krediti so kratkoročna posojila, ki jih ponuja podjetje Ferratum Group, specializirano za hitre finančne rešitve. Ti krediti so zasnovani tako, da omogočajo hitro in enostavno dostopanje do sredstev, kar je idealno za situacije, ko potrebujete denar v kratkem času. Proces pridobitve Ferratum kredita je običajno zelo hiter in preprost. Uporabniki lahko zaprosijo za kredit preko spleta ali mobilne aplikacije, kar pomeni, da ni potrebe po obisku banke ali izpolnjevanju obsežne dokumentacije.

Po oddaji vloge in odobritvi kredita so sredstva običajno nakazana na bančni račun uporabnika v zelo kratkem času, pogosto že v nekaj urah. Posojila Ferratum so namenjena predvsem za pokrivanje nepričakovanih stroškov ali za premostitev finančnih vrzeli do naslednje plače. Vendar pa je pomembno upoštevati, da so ti krediti pogosto povezani z višjimi obrestnimi merami in stroški, kar pomeni, da je treba pazljivo pretehtati, ali je takšna oblika financiranja resnično potrebna in primerna za vašo situacijo. Kljub temu so posojila Ferratum odlična izbira za tiste, ki potrebujejo hitro finančno pomoč brez dolgotrajnih postopkov in zapletenih pogojev.

Prednosti in slabosti Ferratum kreditov

Ferratum krediti imajo svoje prednosti in slabosti, ki jih je treba skrbno pretehtati pred odločitvijo za najem posojila. Ena izmed glavnih prednosti je hitrost pridobitve sredstev, saj lahko uporabniki pogosto prejmejo denar na svoj bančni račun v nekaj urah po odobritvi vloge. To je še posebej koristno v nujnih situacijah, ko je hitra finančna pomoč ključnega pomena. Poleg tega je postopek prijave zelo enostaven in ga je mogoče opraviti prek spleta ali mobilne aplikacije, kar odpravlja potrebo po obisku banke in izpolnjevanju obsežne dokumentacije. Vendar pa imajo tudi posojila od Ferratuma svoje slabosti.

Ena izmed glavnih pomanjkljivosti so višje obrestne mere in stroški v primerjavi s tradicionalnimi bančnimi posojili. To pomeni, da lahko dolgoročno postanejo dražja rešitev, če jih ne odplačate pravočasno. Prav tako so ti krediti običajno kratkoročni, kar pomeni, da jih je treba vrniti v relativno kratkem časovnem obdobju, kar lahko predstavlja izziv za nekatere uporabnike. Poleg tega je pomembno upoštevati, da pogosto ni možnosti za podaljšanje roka odplačila, kar lahko privede do dodatnih stroškov in obresti v primeru zamud. Kljub tem pomanjkljivostim so lahko tovrstna posojila koristna rešitev za tiste, ki potrebujejo hitro in enostavno dostopanje do sredstev, vendar je ključnega pomena, da se pred najemom posojila dobro seznanite z vsemi pogoji in stroški.

Kako pridobiti Ferratum kredit: korak za korakom

Pridobitev Ferratum kredita je enostaven proces, ki ga lahko opravite v nekaj preprostih korakih. Najprej obiščite spletno stran Ferratum ali prenesite njihovo mobilno aplikacijo. Na začetni strani boste našli obrazec za prijavo, kjer morate vnesti osnovne osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov in kontaktne informacije.

Poleg tega boste morali navesti tudi podatke o svojih finančnih razmerah, kot so mesečni prihodki in izdatki. Ko izpolnite vse potrebne informacije, izberite znesek, ki ga želite izposoditi, ter obdobje odplačevanja, ki vam najbolj ustreza. Naslednji korak je oddaja vloge, ki jo lahko opravite z enim klikom. Po oddaji bo vaša vloga pregledana, kar običajno traja zelo malo časa.

V nekaterih primerih boste morda morali predložiti dodatno dokumentacijo, kot so bančni izpiski ali dokazila o prihodkih, vendar je to redko. Ko je vaša vloga odobrena, boste prejeli obvestilo preko e-pošte ali SMS-a. Sredstva bodo nakazana na vaš bančni račun v nekaj urah, odvisno od časa oddaje vloge in delovnega časa bank.

Pomembno je, da pred oddajo vloge natančno preberete pogoje in določila, da boste popolnoma seznanjeni z vsemi stroški in obrestnimi merami, ki so povezane s posojilom. Prav tako je priporočljivo, da preverite svojo kreditno sposobnost, saj lahko to vpliva na odobritev in pogoje posojila. Ko prejmete sredstva, jih lahko uporabite za različne namene, kot so pokrivanje nepričakovanih stroškov, popravila ali druge nujne izdatke. Vendar pa je ključno, da posojilo odplačate v dogovorjenem roku, da se izognete dodatnim stroškom in obrestim. S pravilnim načrtovanjem in odgovornim ravnanjem lahko Ferratum krediti ponudijo hitro in učinkovito finančno rešitev v nujnih situacijah.

Pogoji za odobritev Ferratum kreditov

Pogoji za odobritev Ferratum kreditov so zasnovani tako, da zagotavljajo, da lahko posojilojemalci pravočasno in brez težav odplačajo svoje obveznosti. Prvi in najpomembnejši pogoj je, da morate biti polnoletni državljan Republike Slovenije ali imeti stalno prebivališče v Sloveniji. Poleg tega morate imeti veljaven osebni dokument, kot je osebna izkaznica ali potni list, ki ga boste morali predložiti ob prijavi.

Drugi ključni pogoj je, da imate reden mesečni prihodek, ki vam omogoča odplačevanje posojila. To pomeni, da morate biti zaposleni ali prejemati druge redne prihodke, kot so pokojnina ali socialna pomoč. Ferratum lahko zahteva dokazila o vaših prihodkih, kot so bančni izpiski ali plačilne liste, da preveri vašo kreditno sposobnost. Prav tako je pomembno, da imate odprt bančni račun, kamor bodo nakazana sredstva v primeru odobritve posojila.

Dodatni pogoj je, da nimate neporavnanih dolgov ali zapadlih obveznosti, ki bi lahko vplivale na vašo sposobnost odplačevanja novega posojila. Ferratum lahko preveri vašo kreditno zgodovino in bonitetno oceno, da oceni tveganje posojanja. V nekaterih primerih lahko podjetje zahteva tudi dodatne informacije ali dokumentacijo, odvisno od vaše finančne situacije in zneska posojila, za katerega zaprošate.

Nazadnje je pomembno, da se strinjate s pogoji in določili posojila, vključno z obrestnimi merami, roki odplačevanja in morebitnimi dodatnimi stroški. Pred oddajo vloge natančno preberite vse pogoje, da boste popolnoma seznanjeni z vašimi obveznostmi. S tem boste zagotovili, da boste lahko pravočasno in brez težav odplačali posojilo, kar je ključno za ohranjanje dobre kreditne zgodovine. Ferratum krediti so lahko odlična rešitev za hitro finančno pomoč, vendar je ključnega pomena, da izpolnjujete vse pogoje za odobritev in odgovorno ravnate pri upravljanju svojega posojila.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.