5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit na daljavo

Si lahko predstavljate kredit na daljavo?

Nekaj, kar si je bilo mogoče še pred kratkim težko predstavljati, je danes mogoče. Včasih si ljudje niso mogli predstavljati, da bi nakupovali na daljavo. Da bi lahko z nekaj kliki po napravici na pisalni mizi naročili pošiljko na dom. Danes nakupujemo celo vsakodnevne reči iz trgovine kot so hrana, pijača in kozmetični pripomočki.

Si predstavljate, da bi lahko najeli kredit na daljavo? Da vam ne bi bilo potrebno hoditi na banko, prepričevati bančne uslužbenke, da si kredit lahko privoščite, in hoditi naokoli z misijo nabrati vse potrebne dokumente in urediti papirologijo? Danes je mogoče tudi to!

Internet je prinesel tudi kredit na daljavo

Tako enostavno kot je moč danes nakupovati v trgovini preko spleta, je mogoče najeti tudi kredit. Ne verjamete? Berite naprej. Morda tega niste vajeni iz svoje banke, ali bank nasploh, zato pa smo tu mi, ki smo se osredotočili prav na ta segment posojilništva.

Želeli smo približati kredite širši množici, jim omogočiti da ne le najamejo kredit na daljavo, pač pa to storijo tudi s sila malo dokumentacije. Naši pogoji so zelo človeški in sprejemljivi za veliko večino vseh posojilojemalcev. Pri nas do kredita namreč pridejo tako ne komitenti kot tudi osebe, ki kredit že imajo.

Hitri kredit na daljavo

Saj veste, da gre preko spleta vse hitro. Tam človek hitro pride do informacij, zabave, hitro opravi vse potrebno za posel, hitro komunicira, a lahko hitro pride tudi do denarja. Kredit na daljavo je možen prav po zaslugi interneta. Danes ima pravzaprav vsak dostop do spleta kar v žepu.

Ker se tega še kako dobro zavedamo, smo vam omogočili najem kredita s pomočjo domačega računalnika, ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona, ki ima dostop do spleta. V nekaj minutah boste opravili z oddajo vloge za hitri kredit, ki bo procesirana zelo hitro.

Udoben kredit na daljavo

Če bi se malce pošalili, bi rekli, da je pri nas mogoče do denarja priti tudi iz banje. Kar predstavljajte si. Ležite v kadi polni vode, mehurčki dišeče kopeli pokajo medtem ko vi s pomočjo pametnega telefona izpolnjujete vlogo za kredit. Zakaj ravno iz banje? Ker so tam misli najbolj umirjene in čiste.

Da je naš kredit na daljavo zelo udoben priča dejstvo, da ga lahko najamete od koderkoli. Iz pisarne, na vlaku, avtobusu, ali s kakšnega izleta. Zgodi se vam lahko, da boste imeli denar na računu še preden se boste vrnili domov. Ne verjamete?

Kredit na daljavo 1, 2, 3

Ko boste opravili izračun kredita s pomočjo kreditnega kalkulatorja in izpolnili vlogo za kredit, vam bomo denar navadno nakazali v roku 15-ih minut. Noro hitro, kajne? Morda včasih traja nekaj dlje, a nikoli več kot 24 ur. Tako se lahko zgodi, da za kredit zaprosite med malico v službi, na poti domov se ustavite v trgovini in že opravite nakup, za katerega je bil kredit namenjen.

Zato da je vse pri nas zelo hitro, poskrbijo tudi sila sprejemljivi pogoji za posojilojemalce. Poleg tega da boste svoj kredit na daljavo naročili preko računalnika ali telefona, boste zanj potrebovali samo še osebni dokument in številko osebnega računa. Nobenih plačilnih list in potrdil vašega delodajalca.

Hitro da hitreje ne gre!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.