5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam

Posoja denarja fizičnim osebam predstavlja raznoliko področje financiranja, ki omogoča posameznikom dostop do potrebnih sredstev. Med tradicionalnimi možnostmi izstopajo bančna posojila. Osebna posojila so priljubljena zaradi svoje vsestranskosti, saj jih lahko posameznik uporabi za različne namene, od nepričakovanih stroškov do financiranja izobraževanja. Dejstvo je, da vsi kdaj potrebujemo kakšno finančno vzpodbudo.

Na mobilni banki se tega dobro zavedajo, zato so skrajno poenostavili postopek naročila hitrega kredita in na minimum zmanjšali tudi pogoje. Poleg državljanstva Slovenije, morate imeti le še stalni naslov tu in redne mesečne prihodke na bančni račun. Vseeno je na kateri banki ga imate odprtega, novega računa ne boste potrebovali.

Posoja denarja fizičnim osebam na banki

Posoja denarja fizičnim osebam naj bo vedno pravno urejena. Posoja med prijatelji in znanci ali posojilodajalci na črno je vedno nevarna, saj hitro pride do težav z razumevanjem okoli tega kdaj bi bilo treba denar vrniti in kakšne so obresti. V tem primeru je treba imeti v rokah kakšen dokument, ki je overjen pri notarju.

Hitri kredit na mobilni banki tega ne potrebuje. Tako vam ne bo treba hoditi k notarju pa tudi na kadrovsko v svojo službo ne, saj ne potrebujete potrdila o zaposlitvi. Najem kredita preko spleta je poenostavljen do te mere, da do njega pridete skoraj brez kakšne dokumentacije razen osebnega dokumenta in TR.

Posoja denarja fizičnim osebam preko spleta

Posoja denarja fizičnim osebam preko spleta je zaživela v zadnjem času, ko so postopki postali povsem varni in pregledni. Enako transparenten je kredit, ki ga najamete na mobilni banki, saj že v prvem koraku na njihovi spletni strani opravite izračun kredita, ki vam prikaže vse zneske vključno s stroški kredita.

V kalkulator vnesete dva osnovna podatka, ki ju potrebuje, da vam pripravi izračun v celoti. V tem primeru gre za znesek kredita in pa za število obrokov. Slednjih je na voljo največ 12, kredit je tako kratko ročni in je hkrati ne namenski, kar pa seveda pomeni, da ga lahko porabite kakorkoli želite.

Posoja denarja fizičnim osebam danes

Danes morda posoja denarja fizičnim osebam ni več tako komplicirana kot nekoč, saj so na voljo različne spletne storitve in aplikacije preko katerih je mogoče pridobiti nekaj denarja. Največkrat gre v tem primeru za financiranje na obroke, kar pa pomeni, da gotovine ne boste videli. Če želite denar v roki, obiščite mobilno banko.

Ena najboljših mobilnih bank v EU ima za vas sama sladka presenečenja. Poleg najema na daljavo ob minimalno dokumentacije, so tu še nadvse enostavni pogoji, ne smemo pa pozabiti še nečesa. Mobilna banka pred odobritvijo vaše vloge za kredit ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti. Vsekakor odlična novica!

Posoja denarja fizičnim osebam do 12 mesecev

Posoja denarja fizičnim osebam, oziroma kredit ki se odplačuje do 12 mesecev je navadno bolj enostaven za najem, terja manj papirjev in je hitro odobren. V primeru mobilne banke zelo hitro. Po potrjeni kreditni vlogi bo denar nakazan na vaš TR že v roku 15-ih minut ali najkasneje v roku 24-ih ur, ko boste lahko z njim storili kar vas bo volja.

Mobilna banka ima za vas še eno lepo presenečenje. Ko boste svoj prvi kredit v izbranih mesečnih obrokih odplačali, boste lahko naslednjega najeli še bolj enostavno in hitreje. Vaši podatki bodo že vpisani v bazi preverjenih strank, zato bo dovolj poslati enostavno SMS sporočilo.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.