5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo iščem

Posojilo iščem

Ko posojilo iščem je finančna slika ključnega pomena pri doseganju finančnih ciljev. Sodobni načini omogočajo enostaven dostop do raznovrstnih finančnih produktov, a hkrati zahtevajo premišljeno odločitev. Prvi korak pri iskanju posojila je razmislek o namenu posojila. Osebna posojila so primerna za različne osebne potrebe, medtem ko so stanovanjska posojila bolj usmerjena v nakup nepremičnine.

Če ste v iskanju gotovinskega posojila s katerim bi premostili težke čase, plačali položnice, morda kupili novo opremo za stanovanje ali pa si kupili zgolj nekaj lepega, vam bo morda všeč hitri kredit mobilne banke. Do tega posojila pridete brez fizičnega obiska banke, denar pa lahko namenite za karkoli.

Posojilo iščem na spletu

Ko posojilo iščem preko spleta, si ga želim na ta način tudi urediti. Se pravi brez obiska banke in brez nabiranja neke odvečne dokumentacije. Pri mobilni banki izpostavljajo prav ta del, saj so v osnovi mobilni, kar pomeni, da jih dosežete s klikom miške ali s pomočjo tablice oziroma pametnega telefona.

Poleg tega, da gre za tako enostavno naročilo posojila, pa zanj ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, ne kakšnega obiska pri notarju. Tudi poroštvo ne bo potrebno, če ste le slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji in na svoj bančni račun prejemate redna mesečna nakazila. Vas zanima več?

Posojilo iščem za avto

Ko posojilo iščem za nakup avtomobila pomislim na to, da obstaja več vrst posojil. Avtomobilski krediti so denimo specializirani za financiranje vozil, medtem ko poslovna posojila služijo podjetjem za rast in razvoj. Iskanje poteka preko različnih virov, kot so banke, finančne institucije, spletne platforme in posojilnice.

Pomembno je preučiti obrestne mere, pogoje odplačevanja in morebitne dodatne stroške. Na spletni strani mobilne banke boste prejeli vse potrebne informacije, obenem pa boste opravili tudi izračun kredita, ki vam bo prikazal vse zneske in tudi stroške samega kredita. V kreditni kalkulator boste vnesli znesek kredita in izbrali število obrokov, ki jih boste imeli na voljo do 12.

Posojilo iščem takoj

Ko posojilo iščem takoj, to pomeni, da želim denar še isti dan. Mobilna banka ne komplicira in odobren hitri kredit izplača na bančni račun v roku 24-ih ur. V resnici navadno še precej hitreje in kar v naslednjih 15-ih minutah. Seveda kadar je vloga za kredit ustrezno izpolnjena in brez napak.

Pa povejmo še nekaj dobrih novic, ki se tičejo omenjene banke in njihovega kredita. Vajeni ste, da pred odobritvijo banka preveri vaše finančno stanje preko sistema Sisbon. Mobilna banka tega ne počne, kar pomeni, da ne preverja vaše kreditne sposobnosti in na ta način izgine eden izmed pogostejših razlogov za zavrnitev.

Posojilo iščem, a ga že imam

Morda pa že imam kak kredit in posojilo iščem za dodatne nakupe. V tem primeru je to lahko kar velika težava, a ne na mobilni banki kjer boste kredit naročili na daljavo in le z osebnim dokumentom ter številko bančnega računa, ki je lahko odprt pri kateri koli banki.

Kot vidite je pred vami zares sijajna priložnost, kako priti do nekaj gotovine, zato preverite še danes, zakaj mobilno banko na tem področju uvrščajo celo v sam vrh EU. Tako je, prisotna je na različnih trgih v več državah, tudi zunaj same Unije. Najem kredita vam ne bo vzel več kot nekaj minut prostega časa.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.