5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo Celje

Ste izbrali za svoje posojilo Celje ali kakšno drugo mesto? Če boste izbrali mobilno banko teh težav ne bo, saj vam ne bo treba stopiti niti iz dnevne sobe, kaj šele potovati kam od doma. Mobilna banka je na dosegu vaših prstov preko spleta in boste za obisk potrebovali le napravo z dostopom do spleta.

To je lahko vaš osebni računalnik, morda tisti v službi ali pa tablični računalnik oziroma pametni telefon. Sam postopek najema hitrega kredita na mobilni banki bo tako zelo preprost, da boste z njim opravili v nekaj minutah pa četudi morda niste kakšen večji spletni in tehnološki navdušenec.

Da bi najeli posojilo Celje ne bo edino mesto za vaš izbor. Poslovalnic, kjer so na voljo krediti je precej in so v vseh večjih krajih po Soveniji. Redki pa so tisti, ki vam kredit odobrijo kar na daljavo in prav to počne mobilna banka, ki razvaja svoje uporabnike z dostopnostjo in enostanostjo rešitve.

Da bi preverili koliko kredita sploh lahko dobite, obiščite spletno stran omenjene banke in uporabite kreditni kalkulator, ki ga boste tam našli. Vanj boste zgolj vpisali znesek kredita, se odločili za število obrokov in izračun bo že pred vami. Izberete lahko do 12 mesečnih obrokov. izračun pa bo zajel tudi stroške.

Morda se vam zdi posojilo Celje rešitev, ki je najbolj ugodna za vas, vseeno pa preverite še druge ponudbe in se prepričajte o pogojih. Tisti na mobilni banki so praktično nepremagljivi, saj so zgolj trije. Slovensko državljanstvo, prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prilivi na vaš bančni račun katerekoli banke.

Novega računa vam namreč v mobilni ne bo treba odpirati, kar precej poceni samo storitev. Torej, pripravite zgolj še osebni dokument in številko omenjenega bančnega računa pa boste že pripravljeni na izpolnjevanje vloge za hitri spletni kredit. Le to boste oddali preko spleta, počakali, da bo odobrena in že bo denar na poti na vaš račun.

Če posojilo Celje ali kateri koli drug kredit že bremeni vaš finančni proračun, lahko navkljub temu dejstvu, na mobilni banki dobite še en kredit. S tem potem starega odplačate ali pa enostavno odplačujete oba. O tem seveda dobro razmislite, saj gre vendarle za dvojno mesečno obveznost. Se sprašujete, kako je to mogoče?

Povsem enostavno je. Mobilna banka ne bo preverjala vaše bonitetne ocene preko Sisbona, kar pomeni, da ne bo preverjala vaše kreditne sposobnostni. V tem primeru stari kredit ne igra vloge in boste brez težav prišli do novega. S tem kreditom boste lahko počeli karkoli želite, saj ni omejen z nobenim namenom porabe.

Lahko rečemo, da posojilo Celje ne bi smelo več vplivati na vaše poslovanje ne glede na to v kakšni meri ste z njim povezani ali pa samo razmišljate o najemu. S kreditom pri mobilni banki, ki sodi med najboljše tovrstne banke v EU, boste zadeli v polno in rešili svoje finančne težave.

Kupili nove pnevmatike za avto, prenovili stanovanje ali pa se odpravili na križarjenje, kar ste si že dolgo želeli. Morda pa boste denar vložili v kak posel in ga oplemenitili. Končna odločitev je popolnoma v vaših rokah, zato ne oklevajte predolgo in kliknite na mobilno banko ter naročite kredit.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.