5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit za nekomitente

Hitri kredit za nekomitente sploh obstaja?

Če ste v položaju, ko vam na vaši banki ne odobrijo kredita zaradi katerega od neizpolnjenih pogojev, ste se verjetno že vprašali po vprašanju iz naslova tega članka. Ali hitri kredit za nekomitente sploh obstaja? Na vašo srečo je odgovor na to vprašanje, pozitiven!

Več o vsem skupaj vam bomo zaupali v naslednjih vrsticah, ko vam povemo tudi kje in kako do takšnega kredita. Presenečeni boste kako zelo enostavno in nadvse hitro je moč priti do kredita. In to navkljub dejstvu, da niste komitent banke na kateri boste zaprosili zanj.

Kam po hitri kredit za nekomitente?

Če vas zanima kam po hitri kredit za nekomitente, potem vam ne bo treba prav daleč. V resnici vam ne bo treba nikamor. Takšen kredit namreč ponujamo v naši spletni mobilni banki, ki jo boste obiskali kar preko spleta. Smo mobilni, kar pomeni, da vam ne bo treba hoditi k nam.

Mi pridemo k vam, vi za to potrebujete samo računalnik ali pametni mobilni telefon, ter dostop do spleta. Ko boste enkrat na naši spletni strani, vas bo ta intuitivno vodila po vseh potrebnih korakih do denarja na vašem računu. Pa še mala skrivnost. Tudi vse dokumente imate verjetno že pri roki.

Hitri kredit za nekomitente z malo dokumentacije

Hitri kredit za nekomitente boste v naši mobilni banki dobili z zelo malo dokumentacije. Če ste po izkušnjah z drugimi bankami vajeni, da morate za kredit zagotoviti vse mogoče papirje katere morate šele nabrati na različnih naslovih, potem si boste lahko sedajle malce oddahnili.

Pri nas bomo od vas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Oboje pa imate verjetno v denarnici ali torbici kajne? Torej, ne bo vam treba k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, ali pa k notarju po kakšen drag podpis.

Kako hiter je hitri kredit za nekomitente?

Hitri kredit za nekomitente ne bi bil hiter, če bi morali nanj čakati več dni ali celo tednov. Mi smo naše delovne procese in pogoje tako zelo optimizirali, da boste do denarja največkrat prišli še isti dan. In ne le isti dan. Večinoma denar izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge za kredit.

Ker boste vse skupaj uredili preko spleta je jasno, da boste zapravili zelo malo časa. Ne bo vam treba na pot po dokumentacijo in na banko. Prav tako se vam ne bo treba naročiti na obisk. Dosegljivi smo 24 ur na dan, zato nas lahko obiščete kadarkoli in od koderkoli.

To je pravi hitri kredit za nekomitente!

Delujemo popolnoma profesionalno in v sladu z zakonom, vse zajete stroške in druge informacije pa boste imeli ves čas pred seboj. Na voljo vam je kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste lahko izračunali vse kar vas najbolj zanima. Enostavno boste vnesli želen znesek kredita izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili podatke.

Tako boste v nekaj minutah, z le nekaj kliki izpolnili vlogo za hitri kredit za nekomitente, jo oddali in po vsej verjetnosti še isti dan zapravljali denar. Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU zato naj vas ne obhajajo kakšni dvomi glede nevarnosti drobnega tiska, saj jih pri nas tja ne skrivamo.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.