5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najugodnejši kredit

Že veste kam po najugodnejši kredit?

Pri najemu kredita se vedno vprašamo kam po najugodnejši kredit? Prav tako smo si navadno edini, da si želimo do denarja hitro, saj nas ves čas nekaj preganja. Ali pomanjkanje časa zaradi zapadlih rokov določenih plačil, ali pa zaradi pomanjkanja časa nasploh.

A ni nepomembno prej vsaj preveriti ponudbe na trgu in se odločiti za najboljšo. Krediti so lahko veliko breme za posameznika, še posebej, če se napačno odloči že na začetku. K sreči je tu naša spletna mobilna banka, ki vam bo močno olajšala vašo odločitev.

Kaj sploh je najugodnejši kredit?

Kakor za koga. Najugodnejši kredit za nekoga je tisti, ki je na voljo na več obrokov. Za nekoga drugega pa takšen, ki od njega ne terja nedosegljivih pogojev in kupa dokumentacije. Spet za tretjega pa je lahko najugodnejši hitri kredit tisti, ki je zares hiter in mu tako pomaga rešiti obstoječe težave.

Zato smo tu mi! Ponujamo vam najhitrejše kredite brez odvečne dokumentacije, ki so realizirani rekordno hitro. Smo mobilna banka, ki v svoji dejavnosti sodi v sam vrh EU in vam s ponosom ponujamo naše storitve. Ker smo mobilni, vam bomo prihranili še pot na banko ali kamorkoli drugam.

Najugodnejši kredit kar preko spleta

Najugodnejši kredit mora biti vsekakor tudi udoben in hiter. S tem mislimo na manj težav za samega kreditojemalca. Torej brez obiskovanja banke v drugem koncu mesta ali države, brez nepotrebnega nabiranja dokumentacije v kadrovski službi vašega delodajalca in podobno. Potrebovali boste zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Ker delujemo preko spleta, boste svoj kredit lahko naročili kar od doma. Pa sploh ne nujno samo od doma. Do kredita v naši mobilni banki lahko pridete iz pisarne, z obiska pri sorodnikih, ali med vožnjo z vlakom proti domu. Še več. Tako zelo hitri smo, da utegnete imeti denar na računu še preden boste končali z obiskom ali pa stopili z vlaka na svoji domači postaji.

Najugodnejši kredit za vsakogar

Čeprav je vse do sedaj napisano morda videti prelepo, da bi bilo res, pa dobrih novic še ni konec. Poleg tega na boste do denarja z našo pomočjo prišli zares hitro, pa lahko za kredit zaprosite čeprav kak kredit morda že imate. Krediti na naši banki so namenjeni tudi ne komitentom zato je vseeno katera je vaša matična banka. Za nas je pomembno zgolj da imate na računu redne in ustrezno visoke mesečne prilive.

Ste državljan Republike Slovenije s prebivališčem v Sloveniji in ste zaposleni? Dobrodošli v naši mobilni banki, da preverite našo ponudbo in se odločite za najhitrejši kredit daleč naokoli. Kako zelo hitro pridete do denarja pa vam zaupamo v naslednjih vrsticah.

Najugodnejši kredit v manj kot pol ure

Že v osnovi je celoten postopek pridobitve kredita hiter, ker vam ni potrebno nikamor. Naslednja zadeva tiči v minimalno zahtevani dokumentaciji. Potem je tu še spletni kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste izračunali vse zneske in stroške na do 12 obrokov.

Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj nekaj minut klikanja z miško ali na telefonu, po odobritvi vloge pa boste imeli denar na račun nakazan največkrat že kar po 15-ih minutah. V določenih primerih traja nekaj dlje, a nikoli ne več kot 24 ur.

Dobrodošli!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.