5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najhitrejši kredit

Najboljša opcija za najhitrejši kredit

Do denarja je danes vse težje priti. Čeprav se trudimo, hodimo v službo, tu in tam morda kaj malega prihranimo, pa se vedno izkaže, da premalo. Včasih ponagajajo zaostale obveznosti, drugič pa kakšni neodložljivi stroški. Ker navadno vse pride tako hitro, je logično, da se ozremo za tem kje pridobiti najhitrejši kredit.

Odgovor je jasen. Tam kjer vse poteka super hitro. Na spletu!
Da bi karseda hitro prišli do denarja, je potrebno najprej skrajšati čas, potreben za obisk banke. Enako velja za nabiranje potrebne dokumentacije. Potem pa mora biti še celoten postopek odobritve hiter kot blisk.

Najhitrejši kredit skoraj brez dokumentacije

Se sprašujete če je to sploh mogoče? Pri nas je!
Smo spletna mobilna banka, ki navdušuje s hitrostjo in dostopnimi pogoji za vse stranke, ki se odločijo za najhitrejši kredit. Prepoznani smo kot ena vodilnih mobilnih bank v EU, uspešno pa poslujemo tudi še v nekaj drugih državah po svetu.

Če ste za kredit vajeni nabiranja raznovrstne dokumentacije in potrdil, pa naj vas potolažimo, da pri nas to ne bo potrebno. Ob oddaji vloge za kredit, bomo od vas potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa, kamor vam bomo nakazali denar.

Zares najhitrejši kredit

Če se še vedno sprašujete kaj je zares najhitrejši kredit, povejmo da boste to zagotovo spoznali pri nas. Obiskali boste našo spletno banko, preverili ponudbo in si s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali svoj kredit. Pred vami bodo zajeti vsi podatki o kreditu, tako nikoli ne boste v dvomih glede stroškov in obresti.

Vnesli boste želeni znesek kredita, izbrali število obrokov v katerih ga želite odplačati (na voljo do 12 mesečnih obrokov), in prepustili kreditnemu kalkulatorju, da pripravi natančen izračun. Ko boste z zneskom zadovoljni, boste enostavno oddali vlogo za kredit preko spleta.

Najhitrejši kredit je na spletu

Ker se na spletu vse odvija tako hitro in ga imamo praktično v vsakem trenutku na dosegu rok, je jasno da se tudi najhitrejši kredit dobi tam. Ne glede na to ali boste doma, v službi, ali na potovanju, boste v vsakem trenutku lahko oddali vlogo za kredit.

Smo mobilna banka, kar pomeni, da smo na voljo od koderkoli in kadarkoli. Dosegljivi smo 24 ur na dan, celo iz vaše pisarne ali vikenda. Oddaja vloge za kredit vam bo vzela le nekaj minut in klikov z miško, ali prstom po vašem pametnem telefonu.

Za najhitrejši kredit je dovolj že telefon

Ker boste za obisk naše mobilne banke potrebovali zgolj napravo s povezavo do spleta, bo temu namenu zadostil tudi vaš pametni telefon. In ne pozabite, ob sebi potrebujete samo še osebni dokument in številko bančnega računa. Ko boste opravili z oddajo vloge in bo ta z naše strani potrjena bo vse steklo še hitreje.

Najhitrejši kredit ne bi bil najhitrejši, če bi na svoj denar morali dolgo čakati. Po odobreni vlogi vam bomo denar največkrat nakazali že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Nad našo storitvijo vsekakor ne boste razočarani in verjetno boste prepričani, da je to najhitrejši kredit kar jih je.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.