5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun stanovanjskega kredita

Že imate izračun stanovanjskega kredita?

Če ste v fazi nakupa stanovanja, oziroma šele iščete ustrezne finančne opcije, ste se verjetno vprašali tudi kako pridobiti izračun stanovanjskega kredita. Gre za prvi korak, preden kreditojemalec sploh pomisli, da bi se odločil za določen kredit. Tovrsten izračun vam bodo priskrbeli na banki kamor se boste odpravili po stanovanjski kredit.

Ta je za potrošnika sicer precejšnja obveznost in ga je tudi precej težko pridobiti v znesku, ki bi bil vedno zadovoljiv. Nanj namreč vpliva več dejavnikov, kot je višina mesečnih prilivov, imate morda kakšnega poroka, ali pa bosta nemara s partnerjem kredit vzela skupaj. Žal pa končni zneski niso vedno takšni kot bi se jih prosilka ali prosilec nadejala.

Kaj pa ko je izračun stanovanjskega kredita na meji?

Velikokrat dilema pri najemu stanovanjskega kredita nastane kadar izračun stanovanjskega kredita ne pokaže želenega zneska. Pa recimo, da gre za znesek, ki je precej blizu tistega kar želite, kljub temu pa bi vam nekaj malega vseeno zmanjkalo, da bi bilo popolno.

Morda zgolj za nekaj dodatne opreme, kakšno prenovo ali pa novo belo tehniko. Velikokrat se zgodi, da nakup stanovanja terja tudi tisti zadnji evro, ki ga je mogoče dobiti na banki, potem pa človek ostane praznih žepov. Na tem mestu vam lahko priskočimo na pomoč.

Naj vas izračun stanovanjskega kredita ne pahne v slabo voljo

Čeprav ste na banki morda dobili ravno toliko kredita, da je dovolj za stanovanje, pa to še ne pomeni, da ne morete dobiti še nekaj denarja. V naši mobilni banki smo specializirani za kredite, ki jih dodelimo tudi osebam, ki kredit že odplačujejo.

Če vam vaše finančno stanje to omogoča, nas vaš izračun stanovanjskega kredita ne bo oviral pri tem, da vam podelimo kredit. Morda pa boste prav z našo pomočjo v celoti opremili svoje novo stanovanje tako kot ste si to le lahko želeli.

Tudi naš izračun je podoben kot izračun stanovanjskega kredita

Na naši spletni strani imate na voljo kreditni kalkulator, ki vam bo pomagal do optimalnega izračuna kredita na naši banki. Vse skupaj je tako zelo enostavno, da boste opravili v nekaj kratkih klikih. Vnesli boste želen znesek kredita, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili kompleten izračun, brez vsakršnih skritih stroškov.

Tako, imate izračun stanovanjskega kredita, in sedaj še izračun za kredit v naši mobilni banki. Če vas končni znesek in pogoji zadovoljujejo, je čas za naslednji korak. Oddajo vloge za kredit. Ker poslujemo preko spleta, bo vse skupaj izjemno hitro in enostavno.

Hitreje kot izračun stanovanjskega kredita

Pri nas boste morda prišli hitreje do denarja na računu kot ponekod čakate na izračun stanovanjskega kredita. Vse skupaj z oddajo vloge vam bo vzelo zgolj nekaj minut. Vlogo pa boste lahko oddali s pomočjo računalnika, ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona.

Ob sebi imejte samo še osebni dokument in številko bančnega računa. Ne potrebujete nikakršnih drugih papirjev, ne potrdil delodajalca ali podpisa pri notarju. Na voljo smo vam 24 ur na dan vsak dan. Poslujemo transparentno in korektno, saj nam dober odnos z našimi strankami veliko pomeni.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.