5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kredita

Kako opraviti izračun kredita?

Pred najemom kredita se navadno zelo dobro pozanimamo o vseh pogojih, dobi odplačevanja, kaj to pomeni za stroške in podobno. Verjetno ste vajeni, da vam tovrstne izračune pripravijo na vaši banki, ampak ali ste vedeli da lahko izračun kredita opravite tudi na spletu?

Še posebej, če vas zanima kak zares hiter kredit za katerega vam ne bo potrebno dostaviti kupa dokumentacije in hoditi na banko, ste nadvse dobrodošli pri nas. Naša spletna mobilna banka vam nudi prav to, ob tem pa lahko pred oddajo vloge opravite še enostaven izračun kredita.

Kako naredim izračun kredita?

Izračun kredita na naši mobilni banki je sila enostaven, in ga lahko opravi prav vsak. Ob obisku naše spletne strani boste srečali priročen kreditni kalkulator, ki vam bo pomagal do vseh želenih številk in informacij. Potrebno bo vnesti zgolj znesek kredita, ki ga želite in izbrati število obrokov v katerih bi ga radi odplačali.

Teh je na voljo do 12 in verjamemo, da povsem dovolj za tisto kar ste si zamislili. Hitreje je izplačano, ceneje je navadno. Kreditni kalkulator vam bo postregel s prav vsemi podatki, ki jih boste potrebovali za lažjo odločitev. Nobenih pasti in skrivanja v drobnem tisku. Zgolj pregledno in pošteno serviranje vseh podatkov.

Kaj mi pove izračun kredita?

Izračun kredita je za kreditojemalca navadno tisti korak, ko pridobi še zadnje zelo potrebne informacije pred končno odločitvijo. Koristen je tudi zato, ker si lahko premislite in poizkusite z drugačnim zneskom in različnimi variantami mesečnih obrokov.

Na koncu pa enostavno izberete tisto, ki vam je najbolj po godu. Šele nato se namreč lotite izpolnjevanja in oddaje vloge za kredit. Kreditni kalkulator smo našim strankam omogočili prav iz tega razloga. Da se lažje odločijo in izberejo tisto varianto, ki jim najbolj ustreza.

Izračun kredita pomeni le še korak do denarja

Ponašamo se s svojim nadvse hitrim delovanjem in lahko vam zagotovimo, da boste pri nas spoznali pojem hitrega kredita v pravem pomenu besede. Ko boste enkrat opravili svoj izračun kredita, izpolnili vlogo in jo oddali, bo po uspešni potrditvi denar na vašem računu navadno že po 15-ih minutah. Odvisno od posameznega primera pa lahko najdlje traja 24 ur. Še vedno zelo, zelo hitro.

Da smo tako zelo hitri nam omogoča dejstvo, da smo postopek pridobivanja kreditov pri nas močno optimizirali. Ker vse skupaj opravite kar preko spleta, pomeni, da vam ne bo treba izgubljati časa s potjo na banko. Prav tako vam ne bo treba k notarju ali k vašemu delodajalcu.

Transparenten izračun kredita

Smo profesionalci in smo že dolgo na trgu, kar pomeni da vemo kako se tem stvarem streže. Na področju mobilnega bančništva sodimo v sam vrh EU, delujemo pa še v nekaj drugih državah po svetu. Poleg hitrosti in dostopnosti pa nas krasi še nekaj drugega.

Smo izjemno transparentni in se ne skrivamo za drobnim tiskom ali kakšnimi nerazumljivimi pogoji. Pri nas dobite kredit kot ga pokaže vaš izračun kredita. Kar s pomočjo pametnega mobilnega telefona, tabličnega ali običajnega računalnika. Od dokumentov pa bomo od vas prosili samo za osebni dokument in številko bančnega računa.

Se vidimo?

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.