5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Poplačilo kredita z novim kreditom

Kako poteka poplačilo kredita z novim kreditom?

Živimo v dobi potrošništva, ko mora človek za svoje dostojno življenje poskrbeti tudi z ustreznimi finančnimi sredstvi. Žal je tako, da navadno samo z delom to ne gre, saj se pojavijo nenadni stroški, ali pa tudi želje, ki brez dodatnih opcij niso izvedljive.

Tako ni nič nenavadnega, da ima večina med nami že kakšno posojilo, ki pa bi ga v določenih primerih radi pokrili, ali pa nadgradili. Takrat se porodi tudi vprašanje, kako poteka poplačilo kredita z novim kreditom. To lahko navadno storite na svoji banki, ali pa s pomočjo katere druge finančne ustanove.

Enostavno poplačilo kredita z novim kreditom

Da bi izvedli poplačilo kredita z novim kreditom, morate najprej zagotoviti ustrezne pogoje. Ti se od banke do banke razlikujejo, nekje boste bolj, drugje manj uspešni. Vsekakor pa ne boste storili napake, če se boste oglasili v naši mobilni banki na spletu.

Odprti smo dan in noč, zato vas rade volje sprejmemo kadarkoli vam bo padlo na pamet, da bi se pozanimali glede poplačila kredita in najetja drugega. V resnici nas vaš obstoječi kredit niti ne zanima, zato na tem mestu ne pričakujte nobenih težav.

Se poplačilo kredita z novim kreditom splača?

Ali se poplačilo kredita z novim kreditom splača, boste najbolje vedeli sami. Koliko odprtega starega kredita še imate in kakšen bo znesek novega. To lahko zlahka preverite na naši spletni strani saj vam je tam na voljo izjemen kreditni kalkulator.

Z njegovo pomočjo boste natančno izračunali vse okoli novega kredita. Kakšen bo končni znesek, ki bo nakazan na vaš račun in kakšni bodo stroški kredita glede na število izbranih obrokov. Teh imate na voljo do 12, kar bo verjetno več kot dovolj za tisto kar potrebujete.

Hitro poplačilo kredita z novim kreditom

V naši mobilni banki se trudimo biti ustrežljivi in dostopni za vse ljudi. Zato vam ne bomo nikoli pogojevali da morate biti naš komitent, ali pa da ne smete že imeti kakšnega kredita. Ob vsem tem pa smo tudi zelo hitri. Poplačilo kredita z novim kreditom bo z našo pomočjo urejeno v enem dnevu.

Pri nas boste do denarja namreč prišli v nekaj minutah, ali najkasneje v 24-ih urah. Po uspešno oddani vlogi za kredit in pregledu z naše strani ter potrditvi, lahko denar pričakujete na računu že po 15-ih minutah. Seveda odvisno od nekaterih dejavnikov, a nikoli dlje kot 1 dan.

Naredite poplačilo kredita z novim kreditom

Ko bo denar enkrat na vašem tekočem računu, boste enostavno izvedli poplačilo kredita z novim kreditom, ki ga boste pridobili pri nas. Tako vam bo ostal en kredit in verjetno še nekaj denarja. Odvisno od izračuna, ki si ga boste pripravili in vaših želja in sposobnosti seveda.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in omogočamo svojim strankam, da kredit najamejo na daljavo. Tako vam ne bo potrebno obiskati naše banke, kot vam ne bo treba niti k delodajalcu po potrdila, ali k notarju po kakšno overitev. Vse skupaj boste uredili preko spleta s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona. Hitro in pregledno!

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.