5 minut za oddajo vloge, 15 minut za izplačilo!

Hitri kredit Ferratum bank

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo brez dokumentacije

Posojilo brez dokumentacije DA ali NE?

Tokrat se bomo posvetili vprašanju, ki ga prejemamo od precej ljudi. Ali lahko najamem posojilo brez dokumentacije? Tako nekako nas sprašujejo, preden jim pojasnimo kako pravzaprav stojijo zadeve v svetu posojil. Seveda je takšno posojilo nezakonito in po drugi strani tudi nevarno za posojilojemalca.

Brez vsaj osnovne dokumentacije pač ne gre, zato morate biti zelo pozorni kadar opazite oglas, ki ponuja posojilo brez dokumentacije. Pa bodi dovolj o drugih, raje povejmo kako lahko v resnici varno pridete do posojila z malo dokumentacije.

Posojilo brez dokumentacije NE – z malo DA

V naši mobilni banki smo se specializirali prav za posojila, ki jih lahko svojim strankam kar najbolj približamo. To pomeni, da smo odprti za različne variante in obenem zahtevamo zelo malo dokumentacije. Posojilo brez dokumentacije pa pri nas ni možno, saj poslujemo zakonito in transparentno.

Kljub temu pa boste verjetno pod vtisom, da je to točno tisto kar ste iskali. Za pridobitev posojila pri nas namreč ne boste potrebovali nič drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prilive. Torej, brez potrdila delodajalca, podpisa pri notarju in ostalega. To je to, kajne?

Ni posojilo brez dokumentacije je pa hitro

Kot rečeno, ne gre za posojilo brez dokumentacije, a vsekakor z zelo malo. Najmanj kar je mogoče in jo imate praktično ves čas v svoji denarnici ali torbici. To pomeni, da boste prihranili veliko časa saj vam ne bo potrebno hoditi v kadrovsko službo, niti k notarju. A to še ni vse.

Ne bo vam treba niti na banko! Smo mobilna banka (ena najboljših v EU) in poslujemo na spletu. Popolnoma vse boste opravili preko spleta, ne da bi pri tem zapustili stanovanje. Pa ne le to. Posojilo boste lahko najeli kar iz postelje, s terase, ali pa z vlaka, vikenda, … od koderkoli.

Bolje kot posojilo brez dokumentacije

Se sprašujete kako je to mogoče? Kot rečeno, smo mobilna banka in najdete nas na spletu. Tam smo vam na voljo 24 ur na dan in vam ponujamo fantastično storitev, ki vas bo pustila brez besed. Do svojega denarja boste prišli v zgolj nekaj minutah in klikih z miško, ali prstom po zaslonu telefona.

Res je. Posojilo pri nas lahko naročite tudi s pomočjo pametnega telefona, ki ima dostop do spleta. Vse skupaj je vsekakor precej bolje kot posojilo brez dokumentacije, pri katerem nikoli ne bi vedeli pri čem ste. Nasprotno pa boste pri nas ves čas na tekočem saj vam bo pri tem v pomoč naš kreditni kalkulator.

Pozabimo na posojilo brez dokumentacije

Posojilo brez dokumentacije vrzimo v koš, ker tja tudi spada. Pri nas boste do denarja prišli hitro in na transparenten, pošten način. Ničesar vam ne bomo skrili v drobnem tisku, in sami si boste izbrali višino posojila kot tudi število obrokov za odplačilo.

Teh boste imeli na voljo do 12, to pa bo verjetno dovolj za tisto kar ste si zamislili. Denar vam bomo nakazali zelo hitro in zgolj z računa na račun, tako kot je prav. Verjamemo, da smo vam na enostaven način razložili zakaj je po posojilo najbolje zaviti k nam.

Prednost hitrih kreditov in posojil

N

Online oddaja vloge

Vlogo za hitri kredit in posojilo oddajte brez obiska banke. Potrebujete zgolj spletno povezavo, mobilni telefon, tablični računalnik, ali osebni računalnik.

N

Hitro izplačilo

Hitri kredit in posojilo izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge. Nikoli hitreje do denarja.

N

Brez preverjanja

Ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, niti ne zahtevamo potrdila od vašega delodajalca.

N

Do 12 obrokov

Zaprosite lahko za hitri kredit in posojilo na do 12 obrokov, kar vam bo olajšalo vračilo.

N

Na voljo od 0-24h

Vlogo lahko oddate od 0-24h. Kadarkoli potrebujete pomoč, lahko oddate vlogo za kredit in posojilo.

N

Brez poroštva in skritih stroškov

Hitri kredit brez poroštva. S pomočjo našega kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške brez skritih obveznosti in drobnega tiska.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Zdravko P, Ptuj

Priporočam vsem, zares ste najboljši. Profesionalni in zanesljivi. Kredit sem prejel še isti dan in še nikoli nisem imel težav z vami.

Boštjan S, Velenje

Želim izpostaviti da ste mi pomagali takrat, ko so mi vsi drugi obrnili hrbet. Nihče mi ni želel dati kredita, pri vas pa sem ga dobil takoj. Vse je tako kot piše na spletni strani.

Simona G, Domžale

Pri vas sem najela kredit že trikrat in nikoli nisem imela nobenih težav. Redno sem plačevala svoje obroke. Denar, ki ste mi ga posodili, ko mi je bilo najtežje, mi je zelo pomagal. Po vaši zaslugi sedaj živim brez dolgov.